148 – Again & again

“Some things cost way more when we keep them.”
 Neeraj Agnihotri

Daar gingen we weer, naar de opslag beneden. De deur openen is altijd een uitdaging, want je weet nooit waar je dit keer weer mee bekogeld wordt.

Het ging redelijk veilig deze keer. Elke keer als ik die deur weer open, denk ik waarom staat hier zoveel spul? Het is vooral voor mijn bedrijf, maar toch. Als je zou willen fietsen, wat al een uitzondering zou zijn, kan dat niet eens want die fiets staat helemaal ingebouwd. Zelfs bovenop de fiets is nu een soort voorraad stapel ontstaan.

Maar vandaag wilde ik kijken of er misschien nog een opblaasbare kano bij zou passen, dus moest toch even die deur openen. Het zou best kunnen, een soort schuin, alleen is schuin nu even geen optie. Schuin bestaat even niet in mijn berging.

Ik pak maar eens een doos eruit, oh die is half vol. Of in dit geval positief gezien, half leeg. Als ik dat nou eens even netjes weg stapel, doos weg. Wat fijn. Na een beetje her-stapelen is de fiets weer zichtbaar. Niet dat ik van plan was vandaag te gaan fietsen, maar het idee is leuk.

Ik kijk even omhoog, zie daar mijn festivalspullen, half dooie tent, slaapzak half opgerold, festivalschoenen en een mega luchtbed uiteraard ook half in de verpakking. Wat is dat toch met mij, altijd alles maar half. Ik besluit dan ook nu half op te ruimen om gewoon een beetje in die status te blijven hangen.

Ik maak een doos open met wat spullen van vroeger, althans dat staat erop. Oh,ja weer die boeken waar ik toen niets mee wist, ik schiet even een paar foto’s gooi ze terug en duw hem weer op de plank. Hoelang ga ik dit volhouden? Deze mogen nu nog een keertje op marktplaats en als de advertentie verlopen is en de kringloop nog niet open is dan gaan ze maar gewoon bij het oud papier. Zonde!! Vooral omdat iemand daar heel hard op heeft zitten broeien en ik gooi het weg als oud papier, op dit moment heeft het eigenlijk weinig meer waarde toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.