03 – 365 Dagen Succesvol

Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

 

365 Dagen Succesvol

Kijk meteen lekker duidelijk! Nadat ik een behoorlijk heftige tijd gehad heb de afgelopen maanden, (laten we er niet omheen draaien, gewoon een kut tijd) is het tijd om aan mezelf te gaan werken. Ik merk dat ik meer dan ooit, opzoek ben naar het nut van het leven, dat klinkt meteen heel zwaar en ja, dat is het eigenlijk ook. De afgelopen tijd allemaal boeken gekocht met de zogenaamde formule naar geluk. Aan allemaal begonnen en ook allemaal weggelegd en dus niet uitgelezen. Ik moet er meteen iets zichtbaars mee kunnen doen, opdrachten of zoals met de minimalist gewoon echt dingen weggooien, veranderingen voelen of ervaren.
Los van het feit dat je het zogenaamde ‘geluk’ allemaal zelf in handen heb, bracht mij dit eigenlijk tot dusver niet echt verder. Wel een andere manier van denken, veel meer in het moment leven en zijn, maar meer dan dat nee. Ik kwam dit boek tegen op een welbekende webshop, las de recensies en was eigenlijk wel erg nieuwsgierig. Besteld en inderdaad de   volgende dag netjes op de deurmat.  Impulsief als ik ben, niet wachten tot een zogenaamd startsein als bijvoorbeeld 1 januari, nee gewoon NU!

Zijn er meer mensen die leuke ervaringen met dit boek hebben? Ik ben erg benieuwd!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.