142 – Hotel life

It feels better to do stuff then to have stuff

Drie dagen in een relaxte hotel kamer met alleen de dingen die je nodig heb. Wat geeft dat een soort rust en vrijheid. Deze kamer heeft wel een tv maar zolang ik mijn Bulgaars niet ontwikkel kan hij gewoon uitblijven.

Vandaag reizen we terug, na een gecancelde show. Erg jammer maar tegelijkertijd toch erg dankbaar voor deze trip. Geeft zoveel inzichten ook door bovenstaande. Omdat er niet veel is, hoef je niets en is de afleiding om onzin dingen te gaan doen er niet. Veel gewandeld, nieuwe stad gezien, nieuw eten geprobeerd en goed gezeldschap van muziek vrienden, what else do we need?

Het gevaar van, ik die terugkomt van een reis, is dat ik dan het roer wil 100% wil omgooien. Niet gewoon 1 ding maar dan het liefst alles, maar het grappige is dat ik het nu herken. Dus er meer in kan sturen.

Ervaren jullie vakanties en vooral het simpele hotel leven ook als, zo eenvoudig en relaxt? Ik zou nu bijna als ik thuis ben door m’n spullen heen willen weer, maar als ik dan al denk wat er opgeslagen onder m’n bed ligt, zakt de moed al in m’n schoenen.

Ook heb ik voorraad voor mijn bedrijf ontvangen dus er staan zo een 8 dozen met producten in m’n gang. Ook best rustgevend als je erover nadenkt. Not!

Wel bizar, terwijl ik zo dus m’n mini rugzakje ga inpakken, zie ik elk item in m’n huis voor me waar iets mee moet gebeuren. Tegelijkertijd weet en voel ik zodra ik begin met het organiseren dat ik alle kanten op zal gaan. Misschien toch weer zoals vorig jaar, per week door een la, doos of iets heen om weer wat te minimaliseren en overbodige zooi gewoon weg te doen. Weer een nieuw ding op de checklist. Zo kan je lekker weg blijven lopen van je schrijf proces, voor je eigen muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.