125 – A little mess?

Renewals require opening yourself up to new ways of thinking and feelings – Charlotte Labee

Soms werkt mijn mind echt raar, ik moet wachten op een pakketje dus ik kan niks anders doen. Dit is zo een dag, ik moet wachten op producten die geleverd worden, dus daarom kan ik niks doen vind mijn hoofd en mijn lijf ook wel een beetje. Het zou er enigszins iets mee te maken kunnen hebben dat ik gister iets teveel tentbier heb gedronken tijdens het optreden van Di-rect, maar toch.

Waarom ga je dan niet nu gewoon wat doen, als je dat toch heb geconstateerd? Omdat ik ook vond dat ik natuurlijk deze blog moest schrijven, alle planten water moest geven, hond moest kammen (i hate it), tien keer heen en weer lopen, denken goh tis best een rommel hier en dat soort dingen moesten allemaal eerst.
Nu zit ik onder uitgezakt op de bank, te bedenken waar te beginnen. In mijn hoofd heb ik het wel bedacht, maar mijn lijf wil nog even niet?

Mijn bank heeft inmiddels meer dan de functie bank gekregen, hij is tegelijkertijd boekenkast, werkplek, ontbijtplek. En dan vooral 1 hoek van de bank, de rest ligt vol. Ik bespaar jullie de foto’s. Maar omdat die bank vol ligt, kan ik nog niet stofzuigen vind ik want die bank moet ook meteen mee gestofzuigd worden en de tafel moet ook eerst leeg zodat ik alle stof op de grond kan vegen. Zo houd ik mezelf dus ontzettend bezig al de hele ochtend. En ik weet gewoon dat als ik straks klaar ben met typen, dat ik gewoon echt, echt moet beginnen. Maar dan ga ik natuurlijk niet met de bank beginnen maar in de slaapkamer? Want dat is logisch.

Zo dit was even een kijkje in mijn hoofd. Fijne dag nog.

Een gedachte over “125 – A little mess?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.