119 – What less?

Less is the new more?

Als ik zo eens om me heen kijk, is het nu niet bepaald Less is more. Hele huis staat vol met spullen voor mijn bedrijfje, dus ze hebben wel werkelijk een doel maar het is een soort onrustig. De komende dagen gaan we weer eens door alle spullen heen, tijd om weer wat te minimaliseren. Er is zoveel, dat ik niet gebruik.

Afgelopen dagen ben ik een paar dagen in het buitenland geweest, heerlijk! Gewoon weer een simpele hotelkamer, een koffer, wat eten. That’s it! Ja die basis is eigenlijk gewoon genoeg. Dus weer even terug naar dit. Veel buiten, veel wandelen, veel nieuwe plekken, veel inspiratie om te schrijven, veel muziek en veel lieve mensen!

Veel mensen vinden het nog steeds raar dat ik geen tv in huis heb, maar ik vind het heerlijk rustig. Ik kijk programma’s terug als het mij uitkomt en zo verlies ik geen tijd aan onnodig tv-gestaar. Wat ik voorheen absoluut deed!

Dus nu weer even door met de grote schoonmaak en wat administratie dingen voor mijn bedrijfje. Ben door de chaos ook mijn usb weer eens kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.