113 – Koos-werkloos

Great things never came from comfort zones.

Juist! Afgelopen week kreeg ik het gezellige bericht van mijn werkgever dat ik niet meer nodig was. Dat ze daar ineens achter kwamen en naja dat het wat hun betreft mijn laatste dag was. Their loss, het lag niet aan mij, absoluut niet, maar de zaken gingen nou eenmaal niet top dus naja doei Madelon.

Moet je dat nou wel zo schrijven hier? Misschien niet. Maar het heeft mij een aantal dingen laten inzien. Ik rende mijn benen uit mijn lijf voor hen, was alweer meer dan 40 uur aan het werk en vergat alweer bijna de dingen die ik echt leuk vind om te doen. Muziek maken, ontwerpen, met planten bezig zijn (en niet perse met de potten waar ze instaan) enzovoort.

Postieve kant van het verhaal, dat ik weer opnieuw kan verzinnen wat ik wil. Wat het ook meteen een stuk moeilijker maakt, want eigenlijk kan alles! Ik geef mezelf een keer de tijd om te bedenken wat ik wil. Waar het op lijkt dat het in ieder geval niet 5 dagen, 40 uur voor 1 baas zal worden. Ook om deze onzin niet weer te hoeven mee te maken.

Verder word mijn huisje echt heel gaaf! Zoveel leuke reacties op hoe het eruit ziet. Dus ik hoop dat binnenkort ook wat meer over te kunnen posten!! Nu eerst even mijn keukentje afmaken, die echt heeeeel tof word! Tot snel!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.