96- Structureel tekort.

Heeft jouw wekker ook een smoesfunctie – Loesje

Van hot naar her, en dat nog en dat nog even en dat nog even en het weekend is weer voorbij. Ken je dat? De tijd haalt je in ofzoiets? Eigenlijk gewoon structureel tijd tekort per dag.

Sinds een paar weken werk ik natuurlijk hele brave uren op mijn werk. Gewoon netjes 9-1730, geen weekenden, geen avonden en al helemaal geen nachten. Dus voor mij meer dan ooit wennen. Dus wat doe je dan, gewoon lekker je avonden volplannen met allerlei andere dingen. Vooral etentjes, borrels en dat soort dingen.

Ook is het nu woonmaand dus overal zijn er spullen in de actie voor mijn betonnen blok die nu bijna klaar schijnt te zijn. Dus dan nog even s’avonds daar naar een vloer kijken dan nog even die kasten checken. Dan nog even op de laatste zondag van de actie langs die en die winkel om genoeg spullen te hebben en voorraden van bouwmarkten nooit gelijk zijn met wat er in de winkel staat. Er is weinig tijd om even op de billetjes te zitten en niks te doen. Is die tijd er wel, dan is slapen eigenlijk ook wel chill.

Wel ook weer toevallig precies zo druk met vanalles, nu ik weer in een ‘doe-boekje’ begonnen ben. Doe ik het ‘onbewust’ express? Maar eerlijk, ik moest 10 mogelijke stappen zetten in de richting van het onbereikbare doel en die staan wel ingepland, zoals moest! Dus working on it.

Misschien moet ik eens leren om ook vrije avondjes in te plannen. Nu plan ik werk en etentjes en de rest moet er maar omheen gebeuren. Maar misschien moet het worden, werk, etentjes, sporten (ja die is er nog steeds niet ingepast!) en vrije chill tijd. Als ik mn agenda kan vinden word dat de volgende ‘opdracht’ voor mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.