85 – Risico

Het grootste risico wat je in je leven kan lopen, is dat je geen risico loopt. 365 dagen succesvol.

Vandaag was mijn grote vriend de kledingkast aan de beurt. De opdracht ja eigenlijk, verzamel al je kleding bij elkaar en categoriseer. Na een inmense stapel van de categorie ‘bovenkleding’ te hebben gemaakt, die inmiddels al drie keer is omgevallen. Ga ik akkoord met de zogenaamde berg.

Waar de gemiddelde mens 160 stuks bovenkleding heeft, lijkt het erop dat ik in ieder geval drie keer gemiddeld ben in dit geval! Ja dat word een feestje straks met opnieuw opvouwen.

Al gauw kom ik ver achter in mijn kledingkast de zogenaamde stapel sportkleding tegen. En het eind van de 90 dagen nadert. Als in 23 september. Dus of die stapel gaat straks ook weg of Madelon moet weer eens richting de sportschool.. beide situaties zie ik nog niet zo zitten maar ik besluit zonder ze op te ruimen dat ze voorin de kast mogen voortaan. Meer van hallo wij zijn er ook nog.

Met het boek van Marie kondo nog half in mijn hand. Begin ik met de verdere uitzoekmissie. Ja het is veel. Vooral omdat 1 deel van mijn kust gewoon ontzettend onhandig opent tegen de schuine kant en dat deel eigenlijk vergeten kleding bevat. Al gauw heb ik twee vuilniszakken volgestopt met afdankertjes die opzoek mogen via de kledingzaak naar een nieuwe baas. Wist je trouwens dat een mens 15 bikini’s kan hebben? In Nederland, jaja.

Ik blader door het boek heen om eens uit te zoeken hoe ik die toch nog behoorlijke berg kleding eigenlijk ga opbergen. Via een YouTube filmpje kom ik erachter dat het een soort ‘saunahanddoekjes’ worden. Je weet wel die gerolde dingen. Weet nog niet wat ik ervan vind. Bedenk me meteen dat de ruimte tussen mijn planken veel te groot is eigenlijk. En dat mijn net opnieuw aangeschafte kledingkast voor het nieuwe huis misschien dan toch nog logischer kan. Grappig weer.

Iets later kom ik erachter dat het niet direct rolletjes zijn maar pakketjes die opzichzelf recht op moeten kunnen staan. Ahh leuk! Ik ga beginnen met vouwen! Tot snel!

Een gedachte over “85 – Risico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.