76 – Wat nou weekend?

Wij zijn hier uitsluitend goed bezig, als het fout gaat ligt het vrijwel nooit aan ons. – humortegeltje

Ik schrik wakker, waarom ging mijn wekker niet? Maar het is het onregelmatige rooster wat mij op dinsdag weekend heeft gegeven! Hele echte weekend gewerkt en opgetreden en nu is de hele wereld aan het werk en ben ik vrij. Iets waar ik me jaren lang niet druk om kon maken, maar nu toch wel steeds meer een beetje. Zo even een goede zin Nederlands, of niet soms?

Ik zei het pas nog tegen een vriendin, ik ben klaar om te leven voor mijn werk. Sommige weken waren bizar, 38 uur keukens verkopen en ontwerpen, nog 1 a 2 avonden in de Ziggodome werkend concerten bij wonen, repeteren met twee bandjes ook nog in die week en met een beetje mazzel ook nog een optreden! Best aardig en relax voor een tijdje maar ik merkte, ik word ook een dagje ouder, ben wat moeier en vooral waarom eigenlijk?

Waarom moet Madelon eigenlijk 60 uur werken en nog tig uur muziek maken en daar dan het zogenaamde belangrijke sociale leven om heen plannen? Ik had er geen antwoord op. Dus al een tijdje stoei ik met het idee, dat het misschien ook best anders zou kunnen. Misschien wel 1 baan? WoW eng!?!

Een soort van ideale baan zou voor mij zijn, allereerst iets waar ik voor geleerd heb. Dus interieur ontwerpen, keukens ontwerpen maar met iets meer uitdaging dan ik nu heb. En graag mogelijkheden om te kunnen groeien. Ja dat. Als het even kan niet elke zondag, avonden vrij, minder reistijd, Oke salaris zodat appartement ook betaald kan worden en dan nog leuke collega’s en Naja valt best mee de eisen lijst toch?

En hoe leuk! Ik ben deze bovenstaande job gewoon tegengekomen! Vanaf september mag ik beginnen gewoon in Aalsmeer! 5 minuten fietsen van mijn betonnen blok aka woning! Enige is, ik heb geen fiets, maar dat komt vast goed! Ik heb alleen al 7,5 uur aan reistijd over per week, wat zal Ben, de hond blij zijn straks! Minder lange dagen alleen!

Eindelijk draait het om mijn leven en niet om mijn werkleven. Veel mensen werken zichzelf uit de naad, soms zonder echte reden, soms omdat het nou eenmaal zo gaat. Maar als ik een advies mag geven, volg je hart op een verstandige manier! Ik zeg altijd; je heb er maar eentje, dus haal alles eruit wat erin zit. Zit je niet op je plek, wil je meer uitdaging of misschien is het geweldig! Maak een verstandige keus, blijf niet in de gewoonte hangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.