63 – Het hoekkastje

Action is the real measure of intelligence – Napoleon Hill

Hoe kun je je nou hechten aan iets waarvan je het bestaan eigenlijk was vergeten? Voor de zoveelste keer trek ik de hoekkast open in mijn kamer. Hier liggen nog wat slippers, ergens? Eigenlijk ben ik er wel klaar mee om steeds alles uit die kast te trekken om bij iets bruikbaars te komen.

Tijd voor verandering. In deze kast lagen denk ik 50 boeken opgeslagen, waarom? Om ze ooit te verkopen, nou als ik voor elk boek misschien een euro vang, dan is het veel. De tijd die erin zou gaan zitten, streept niet echt weg met wat het eventueel misschien wel zal gaan opbrengen. Dus, grote bigshopper boeken erin. Ik trek er nog twee uit die ik nu nog niet wil loslaten en weg met die spullen. Morgen breng ik die richting de kringloop, tijd voor een nieuw adres.

Eindelijk mijn slippers gevonden, naja 6 paar, want ja je moet natuurlijk wel elke dag andere aan toch? En nog een paar hakken, die ik niet eens pas laat staan ooit nog aan kan. Ik maak een nieuwe zak voor kleding, tassen, schorten en deze schoenen. Zo  een half uurtje ploegen maar dan zijn we al 3 tassen/zakken aan spullen losser! Ja en het voelt goed!

Inmiddels staan alle planten weer op hun plek en zie je aan de buitenkant eigenlijk weinig verandering. Maar ik wist al die tijd dat het er stond. Fijn! Morgen weer? Morgen wil ook een paar planten gaan stekken. Overal uitloopjes en mogelijke stekjes, Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.