54 – Weird symptons

Here comes the feeling
I run from the feeling and reach for the drug
Can’t sit with this feeling
I’d rather be flying and comfortably numb
Numb – Alanis Morissette

Wat een week! Heerlijk, druk met van alles maar vooral muziek!! Zelf twee keer mogen optreden met mijn Beth Hart tribute band, Beth Heart! Twee geweldige concerten van Beth mogen bezoeken en als afsluiting met Lucky13 op rollende keukens! Muziek, muziek en muziek. Iets wat ik toch het allerliefste doe! Maar…

Ik durf bijna wel te zweren dat ik verslaafd ben. Waaraan dan? Ja, mijn Urban Jungle uitbreiden! Ik heb weinig tijd gehad om met mijn toch vrij recente hobby bezig te zijn. Alleen even snel water geven, veel planten geven nieuwe bladeren, baby’s en sommige gaan ook een beetje dood. Ik ben gewoon al twee weken niet in het tuincentrum geweest en ik merk serieus dat ik gewoon wil gaan! Want stel nou dat ze ineens mijn plantenverlanglijstplantjes ineens hebben?

Hebben jullie ook zulke rare hobby’s? Het gaat nu zelfs zo ver, dat als ik ergens heen ga, een andere stad en ik heb tijd over die dag dat ik dan iets eerder ga zodat ik daar een tuincentra kan bezoeken. Ik voel me wel een beetje een debiel hoor. Mijn verzameling heeft zich wel vorige week uitgebreid met de Begonia Maculata. Deze komt niet uit het tuincentrum, maar laten we het zo zeggen, het is voor mijn verslaving niet zo best dat ik in Aalsmeer woon en mijn vader op de veiling werkt! Welkom nieuwe vriend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.