44 – Bye item 1,2,3

One misconception about minimalism is that it requires barren rooms, stark white walls, a vast emptiness.
But it doesnt. – The minimalists

Na tig keer twijfelen, heb ik ipv de schroevendraaier de boormachine maar gehaald om de poten van het desbetreffende bureau te verwijderen. Hoe sneller, hoe minder ik nog terug kon ofzo. Blad eraf, naar buiten en het staat nu een beetje te vergaan in de kou. Maar dat is prima, want dan kan het niet meer terug. Mijn verwarming is daar in tegen weer in het zicht en eigenlijk best lelijk. Maar het is wel meteen een stuk warmer, heerlijk!

Nou moet de rest georganiseerd worden, ik heb mijn kast eens bekeken en er staat eigenlijk meer zooi in dan dingen die ik gebruik dus ik denk dat ik mijn markplaats account maar even ga vullen de komende dagen. Wie weet vang ik er nog wat voor. Tegelijkertijd wil ik weer een plekje creëren waar ik een beetje muziek kan maken. Eigenlijk zoals we beneden in de woonkamer ook hebben, alleen dan met mijn eigen instrumenten. Er staan maar 4 gitaren in mijn kamer dus misschien leuk als er weer wat geschreven en gespeeld kan worden.

Eigenlijk zat ik aan het rigoureuze minimaliseren idee te denken, alles afdekken en wat je nodig heb weer te voren halen. Maar diep van binnen weet ik ook dat dan, mijn bed, gitaar, boxje, nachtlamp, wat kleding en laptop ongeveer overblijven en de rest dus kan vertrekken. Uhmm ik weet het niet, zou wel easy zijn ofzo. Iemand dit ooit gedaan? Ik vond verschillende documentaire filmpjes op YouTube, van mensen die zo zijn gaan leven. En dat dat ze dan gelukkig maakt? Zou het echt zo makkelijker zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.