43- Declutter or run away?

Rommel is een wachtend besluit. Het is een stapeltje angst voor toekomstig gemis.

Zoo daar zit ik dan weer lekker veilig achter mijn laptop, twee vuilniszakken liggen uitgevouwen in mijn kamer en ik heb al de hele dag keihard mijn best gedaan om niet te hoeven beginnen! Zo ook als nu, want ja ik moet natuurlijk wel een blog posten vandaag en dat gaat uiteraard voor de bende opruimen. Hoe gaan we dit aanpakken?
Ik mag deze blog schrijven zodat hij klaar staat en ondertussen denk ik aan alle rommel, maar ook wel spullen die ergens heen moeten ofzo. Toevallig kreeg ik net een berichtje van een vriendin, ‘ik vind het zonde om weg te doen’. Ja ik ook, maar moet mijn leefruimte dan een levenslange opslag worden voor spullen die zonde zijn om weg te doen? Hmm nee ook niet.
Oké, alvast 1 stap vooruit, doordat ik met mijn stomme kop vorige keer mijn nagellakremover niet heb dichtgedraaid maar wel op zijn kant heb laten liggen is de vraag over het bureau opgelost. Want die heeft nu een heel bijzondere vorm aangenomen op bepaalde plekken. Die kan dus weg. Lekker slim, maar dat scheelt mij weer een keuze minder maken. Dus we beginnen daar zo mee, uit mekaar en naar buiten. Dan nog even verzinnen wat ik met mijn lompe, enorme bureaustoel ga doen, of dat hij ook gewoon vertrekt. Misschien een iets minder lomp exemplaar, moet ik die dan niet nu eerst gaan kopen? (zoiets als studie-ontwijkend gedrag). Zoals sommige misschien weten, plaats ik graag interieur foto’s op mijn instagram. Maar op dit moment is er 1 plek in mijn kamer geschikt voor foto’s omdat de rest gewoon 1 grote bende is. Daar moet verandering in komen!
Dus inplaats van hier nu nog een uur door te lullen, gaan we beginnen met een schroevendraaier zoeken om dat bureau eruit te gooien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.