37 – Flower paradise

Pluk geen bloemen, het houdt u tegen op uw weg en onder ’t gaan zullen zij verwelken. Zie ze aan en bewonder hun schoonheid en op uw reis zullen zij u begeleiden met een groetende glimlach. – Inayat Khan

Soms kom je op een plek en twijfel je ergens over. Dan denk je had ik het maar gedaan, want. Ik ben al een tijdje terug even in één van de tuincentra geweest, waar ik echt heel verschillende toffe planten en bloemen tegen kwam. Maar zoals ik al tegen mijzelf zij. Laat het maar want, zelfs een cactus lijkt het bij jou niet te overleven. Van de 16 cactussen die ik pak en beet 4 jaar geleden geadopteerd heb, want dat was de enige plant die Ben niet opat, zijn er nu nog 2 over. Ja, het is vreselijk.
Maar ik kwam een zeker bloemenparadijs, van jawel, nepbloemen tegen. Maar dat is toch echt vreselijk, dat nep? Ja eigenlijk wel, maar serieus deze waren gewoon mooi! En ik wil ze. Soms heb ik echt zo een situatie, dan denk ik nee, doe het niet want… en dit en dat.. En nu denk ik al weken aan deze bloemen. Ben ik de enige die dat soort momenten heeft? Het mooie is dat deze het ook zullen overleven, want nepper dan dit krijg je ze niet!
Anyway, zijn ze niet geweldig?

Zoals ik de tip kreeg laatst van iemand, maak je leefomgeving zoals je hem mooi en prettig vind. Ik vind dit mooi, het maakt me blij dus ik moet ze hebben. Even mijn heel minimalistische ideeën over boord. Maar ze zijn prachtig!

Ik heb ook een heel goed idee, voor een ‘bos’. Dus ik denk dat dit iets is wat ik gewoon moet doen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.