17 – Vegan…

My body is a temple, not a tomb. – Random internet quote.

Voorheen moest ik hier altijd best wel om lachen. Maar neem het nu toch iets serieuzer als mensen hierover beginnen, ben erg benieuwd naar de beweegredenen. Nogmaals, i’m still learning!
Vanochtend meer moeite om mijn bed uit te kruipen, maar toch al met al genoeg tijd om mijn ontbijt te maken. Ik zal niet elke dag toelichten wat ik precies eet maar meer hoe ik het ervaar. Vandaag vooral bij het avond eten mistte ik mijn kipjes door de curry. Want dat hoort nou eenmaal zo?  Gewoontes die even doorbroken moeten worden! Ook hoofdpijn en al dat soort feestelijke dingen vandaag maarja, ook dat krijgt mij niet klein! Zal wel iets met giftige stoffen te maken hebben.
Tot mijn grote verbazing zit ongeveer wel overal een beetje melkpoeder in of gelatine. Een verdwaalde zak drop, vermeldde het mooi, varkensgelatine.. IEUW! nooit over nagedacht. Maar ik zag ook dat Katja nu  snoep maakt zonder! Niet dat ik nu al aan de snoep wil, maar ik ben serieus verbaasd over waar het allemaal in zit! Ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden, maar het blijft lastig.
Verder ben ik vandaag begonnen met mijn plattegrond van mijn eigen appartement, digitaal maken en wat schetsen maken! Het is maar 55m2 maar ik heb er zin in!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.