09 – Ideas

‘Ik ontwerp voor mensen, niet voor doelgroepen’.  – Jan des Bouvrie – Doen.

En dat is een uitspraak van Jan waar ik het volledig mee eens ben. Vaak krijg ik de vraag, ja voor wie zou je dan willen werken? Wat is je doelgroep?
Ik wil ontwerpen voor mensen, op een manier dat het woord werken bijna overbodig word omdat het iets is wat ik met plezier doe. Ik heb een aantal  ideeën voor deze pagina maar ik geef mijzelf nog even wat ruimte om deze wat verder te ontwikkelen in plaats van meteen weer, net iets te spontaan, het online te gooien!
Ja ik leer van dingen die ik tot nu toe gedaan heb, dus deze ideeën zullen wat meer uitgedacht worden, schema’s en al die dingen.

Los van bovenstaande ben ik nog erg actief met mijn challenge van het juist niet aanschaffen van spullen, knap lastig, want ik vind altijd dat ik dingen nodig heb. Maar we houden het al 9 dagen vol, heb nog niet echt het idee dat ik wat mis. Ik ben veel aan het opruimen zodat ik over een jaartje een heerlijk netjes huis in kan, weinig verhuisdozen, misschien daar een limiet aan stellen? Wat is normaal?  Met zo min mogelijk spullen, lekker opgeruimd en alleen de spullen die ik echt nodig heb of echt mooi vind.

Hier een inspiratie fotootje van mijn favoriete plek op mijn kleine zolderkamertje. Al heb ik het laatst toch voor elkaar gekregen om twee cactussen, te verliezen. Blijven deze harige mannetjes toch mijn favoriet.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.